Najnovšie recenzie zo sekcie Hry na PSP
Tekken Dark Resurrection
BestRanger.eu
Pridané: 22. marca 2012
(naposledy upravené 17. novembra 2012)
- Pribeh
- Novšie ako 6
- Dlhšie Story
- Ako v každom tekkene ty isty hrači a ich komba
Myslim že lepšia ako 6
- lebo tam môže všetko robiť
- že musíš kupovať doplnky
lebo je to dobrá hra
Tento produkt som si vybral preto lebo ma FIFA baví a chcel som po dlhšej dobe zas vyskúšať.
Skúsenosti mám dobré používa sa tiež dobre žiadne chyby som tam nenašiel je dobre hrateľná a dobre spravená celkovo.
Odporúčal by som ho kľudne aj iným koho baví šport a aj ten futbal.
-príjemná hra pre mladšie deti
super hra z obdobia stredoveku
Hru som kupovala pre syna, hra ho veľmi zaujala a je snou spokojný.
Odporúčam tuto hru pre deti aj dospelych
- ok
je to ok
- dlhy príbeh
- vela dobrých bojov
- miestami je ťažka
podla mňa je to super hra
DETOM SA TO PAčI SME SPOKOJNY
- slabá grafika,
- neviem ako ďaľej postupovať
neodporúčam
- slušná grafika
- dobrá hra, odporúčam
- malý výber áut
odporúčam
huraaaa
- NIC!!!
- strasne. tato hra sa NEDA PREIST prve 2 sekundy ma bavila ale teraz by som ju najradsej vihodil do kosa!!!
HROZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- na zaciatku su celkom slabsi protivnici ktory sa lahko porazia.
- hra je skor na premislanie a citanie. miestami je to STRASNA NUDA !!!
nic moc !
- Nádherná Grafika
- Hratelnosť
- Krátky hrací čas
- Hudba
Hra je úžasná, výprava je nádherná, len hudba nie je svojská - zaznievajú staré motívy Star Wars filmov ale napriek tomu ju rád počujem. Príbeh, ktorý sa celkom dá akceptovať doprevádza naozaj krásna grafika,ktorej potenciál je niekedy málo využitý.Potešilo ma, že spoznávame nové postavy a tiež ma potešilo skoro neobmedzené množstvo spôsobov ako protivníka zabiť a prejsť level. Vyčítam hre nevyužitie "statickej kamery" a nevyužitia kolosálnosti s takou krásnou grafikou a prostredím.(môžme vidieť na sériách God of War) Napriek tomu je táto hra na PSP klenotom medzi ostatnými nekvalitnými titulmi. Najvydarenejšia Star Wars-ovka na PSP a určite patrí medzi(mojich) 10 najobľúbenejších hier na tomto handhelde.
- Je to velmi dobra hra cize grafika su tam novy hraci a hlavne zabava. Tento produkt je velmi dobre pre mna lebo sa velmi rad hram na psp a fifu 12 by som odporucil kazdemu
- jeto pokracovanie kazdej fifi
No tak ja by som tuto hru odporucil lebo ja mam futbal velmi rad a mylsim ze asi kazdy lebo je to svetova hra.tento produkt mi ide uplne plynule vsetko je rychle neseka mi to.je to velmi kvalitna hra na vsetko
Zobrazujem 201 - 220 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...15 Ďalšie »